Go to menu
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Accept More information

Levertijden tijdens de feestdagen

Beste relatie,

Door middel van dit bericht informeren wij u over de periode tussen kerst en oud & nieuw.

De laatste maand van het jaar is aangebroken, een periode waarin het vaak drukker is dan normaal. Helaas zien we nu al dat onze transporteurs enige vertraging oplopen, wat kan resulteren in later dan verwachte leveringen.

In verband met de verwachte drukte die nog verder zal oplopen, vragen wij u hierop te anticiperen. Om ervoor te zorgen dat uw bestellingen tijdig aankomen, adviseren wij u vriendelijk om vooruit te plannen. U kunt dit doen door uw bestellingen tijdig te plaatsen ofwel uw voorraden tijdelijk te verhogen. Hiermee voorkomt u mogelijke vertragingen in de levering en beschikt u op tijd over de benodigde materialen.

Daarnaast wijzen wij u erop dat GeniMedical gesloten is op de officiële feestdagen (25, 26 december 2023 en 1 januari 2024). Hierdoor kan het mogelijk zijn dat uw bestelling later wordt verwerkt en geleverd.

  • Bij een bestelling die geplaatst is op vrijdag 22 december voor 12:00 uur, dient u er rekening mee te houden dat deze bij u wordt afgeleverd op woensdag 27 december (mits het product voorradig is en het transport soepel verloopt).
  • Bestelt u op 22 december na 12:00 uur, dan wordt de bestelling na de kerstdagen verwerkt en aangeboden bij onze transporteurs. De eerst mogelijke leverdatum is dan donderdag 28 december, afhankelijk van de drukte.
  • Bestelt u op vrijdag 29 december voor 12:00 uur, dan wordt de bestelling vanaf dinsdag 2 januari 2024 geleverd.
  • Bestelt u op vrijdag 29 december na 12:00 uur, dan wordt de bestelling in het nieuwe jaar verwerkt en aangeboden bij onze transporteurs. De eerst mogelijke leverdatum is dan woensdag 3 januari, afhankelijk van de drukte.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hierover hebben, dan zijn deze vanzelfsprekend van harte welkom. U kunt contact opnemen met onze customer service afdeling op werkdagen via +31 (0)88 730 5800 of per e-mail mail@genimedical.nl.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u namens GeniMedical alvast fijne feestdagen en een gezond 2024 toe!

Met vriendelijke groet,

Team GeniMedical