Skip to content

Enkel & Voet

enkel-voet
MALLEO DYNASTAB
Silistab Achillo
SILISTAB ACHILLO
Walkers long
WALKERS
Kool Kolors Cast Boot
KOOL KOLORS CAST BOOT
Off-Loader Heel Shoe
OFF-LOADER HEEL SHOE
Night Splint
NIGHT SPLINT


Ergonomisch

Doordacht ontwerp
combineert comfort
met doeltreffend
functioneren.


Duurzaam

Er is optimaal
rekening gehouden
met mens en milieu.


Comfortabel

De kwaliteit van een
product uit zich ook
in het comfort voor
de patiënt.

Enkel- en voetbraces voor optimaal herstel en ondersteuning

Bij GeniMedical bieden we een uitgebreid assortiment enkel- en voetbraces die speciaal zijn ontworpen om patiënten te ondersteunen bij hun herstel. Onze producten zijn ideaal voor het behandelen van blessures en aandoeningen aan de enkel en voet, en zijn ontwikkeld met de patiënt in gedachten.

Voordelen van onze enkel- en voetbraces

  • Ergonomisch ontwerp
    Onze enkel- en voetbraces zijn ontworpen met aandacht voor de anatomie van de patiënt. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en effectieve ondersteuning zonder in te boeten op bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor een snel herstel.
  • Divers aanbod
    Of u nu op zoek bent naar enkelbraces, voetsteunen of speciale spalken, ons assortiment biedt de juiste oplossing voor verschillende blessures en medische behoeften. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste ondersteuning te kiezen.
  • Duurzaamheid en comfort
    Onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige, ademende materialen die zowel duurzaam als comfortabel zijn. Dit betekent dat patiënten de ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben zonder ongemak, waardoor ze zich sneller kunnen concentreren op hun herstel.

Met de enkel- en voetbraces en splints van GeniMedical kunnen zorgprofessionals en patiënten rekenen op betrouwbare en effectieve ondersteuning tijdens het herstelproces. Denk aan de Malleo Dynastab of de Silistab Achillo brace, we streven ernaar om een breed scala aan oplossingen te bieden die de mobiliteit en kwaliteit van leven van patiënten verbeteren.

Contact opnemen
Voor meer informatie of het opvragen van een offerte, neemt u contact op met ons deskundig team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste product.

Mail: mail@genimedical.nl
Tel: 085 822 4115

Back To Top