Go to menu
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Accept More information

Nemoa™ ElastiCast Rigide Polyester Kunststofgipsverband

Nemoa ElastiCast is een lichtgewicht, sterk en in lichte mate flexibel elastisch rigide kunststofgipsverband. Het is samengesteld uit 100% polyester geïmpregneerd met polyurethaanhars. Iedere rol is voorzien van een luchtdichte verpakking. In diverse kleuren verkrijgbaar.

Learn more

Nemoa™ Flex - Semi-rigide Polyester Kunststofgipsverband

Nemoa™ Flex is een innovatief, lichtgewicht en sterk semi-rigide kunststofgipsverband. Het is samengesteld uit 100% polyester geïmpregneerd met polyurethaanhars. Het eindproduct is semi-rigide en bijzonder glad. Iedere rol is voorzien van een luchtdichte verpakking. In diverse kleuren verkrijgbaar.

Nemoa™ Splint

De Nemoa™ Splints zijn op rol of als pre-cuts verkrijgbaar. Beide zijn als kant-en-klare spalken direct te gebruiken, zonder handschoenen, watten en stockinette. Ze zijn samengesteld uit een 100% nonwoven polyester materiaal geïmpregneerd met polyurethaanhars. De rolls worden geleverd in (hersluitbare) luchtdichte verpakking en handige doos. De Nemoa™ pre-cuts zijn individueel luchtdicht verpakt en worden per 5 in een doos geleverd.

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Neem dan vooral contact met ons op.

Contact