Go to menu
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Accept More information

Nemoa™ ElastiCast Rigide Polyester Kunststofgipsverband

Nemoa ElastiCast is een lichtgewicht, sterk en in lichte mate flexibel elastisch rigide kunststofgipsverband. Het is samengesteld uit 100% polyester geïmpregneerd met polyurethaanhars. Iedere rol is voorzien van een luchtdichte verpakking. In diverse kleuren verkrijgbaar.

Learn more

Nemoa™ Flex - Semi-rigide Polyester Kunststofgipsverband

Nemoa™ Flex is een innovatief, lichtgewicht en sterk semi-rigide kunststofgipsverband. Het is samengesteld uit 100% polyester geïmpregneerd met polyurethaanhars. Het eindproduct is semi-rigide en bijzonder glad. Iedere rol is voorzien van een luchtdichte verpakking. In diverse kleuren verkrijgbaar.

Nemoa™ Splint

De Nemoa™ Splints zijn op rol of als pre-cuts verkrijgbaar. Beide zijn als kant-en-klare spalken direct te gebruiken, zonder handschoenen, watten en stockinette. Ze zijn samengesteld uit een 100% nonwoven polyester materiaal geïmpregneerd met polyurethaanhars. De rolls worden geleverd in (hersluitbare) luchtdichte verpakking en handige doos. De Nemoa™ pre-cuts zijn individueel luchtdicht verpakt en worden per 5 in een doos geleverd.

Nemoa™ Ever Fresh

Nemoa™ Ever Fresh is een uniek, waterbesteding buisvormig polstermateriaal toepasbaar onder kunststofgipsverbanden. Door de waterbestendigheid kan met dit polstermateriaal een gipsapplicatie gemaakt worden waarbij b.v. douchen en (eventueel) zwemmen mogelijk is.

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Neem dan vooral contact met ons op.

Contact