Go to menu
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Accept More information

Thermoplastics

Extra Comfort Thermo

GeniMedical extra-comfort is een laag temperatuur thermoplastisch materiaal ontstaan uit een co-polymerisatie met als basis polycaprolactone en polyurethaan dat aan beide zijden bedekt is met een foamlaag met een dikte van 0,6 mm.

Deze unieke foamlaag zorgt ervoor dat het materiaal niet onderling verkleeft en dat er een luchtlaag wordt gevormd tussen de huid van de patiënt en de thermoplast.
Het extra-comfort thermoplastische materiaal hardt reeds na enkele minuten uit en correcties zijn gemakkelijk uit te voeren. Iedere plaat is afzonderlijk verpakt. Leverbaar in verschillende afmetingen, dikten en perforatietypen.

Single Comfort thermo

GeniMedical single-comfort is een laag temperatuur thermoplastisch materiaal ontstaan uit een co-polymerisatie met als basis polycaprolactone en polyurethaan dat aan één zijde bedekt is met een foamlaag met een dikte van 0,6 mm.

Deze unieke foamlaag zorgt ervoor dat er een luchtlaag wordt gevormd tussen de huid van de patiënt en de thermoplast. Het single-comfort thermoplastische materiaal hardt reeds na enkele minuten uit en correcties zijn gemakkelijk uit te voeren. Iedere plaat is afzonderlijk verpakt. Leverbaar in verschillende afmetingen, dikten en perforatietypen.

Ortho Thermo

GeniMedical ortho-thermo is een laag temperatuur thermoplastisch materiaal ontstaan uit een co-polymerisatie met als basis polycaprolactone en polyurethaan.
Het ortho thermoplastische materiaal hardt reeds na enkele minuten uit en correcties zijn gemakkelijk uit te voeren. Iedere plaat is afzonderlijk verpakt. Leverbaar in verschillende afmetingen, dikten, en perforatietypen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Neem dan vooral contact met ons op.

Contact