Go to menu
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Accept More information

Wie wij zijn

Martin Geneuglijk

Eigenlijk ben ik opgeleid als docent. Maar al snel ging mijn interesse uit naar het commerciële vak.
Ik heb jarenlange ervaring opgedaan als sales- en marketingmanager bij een internationale organisatie op het gebied van orthopedische producten.

Als mede-oprichter van GeniMedical is een lang gekoesterde wens gerealiseerd. Binnen GeniMedical ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van onze innovatieve oplossingen in binnen- en buitenland.

Lucienne Geneuglijk-Nievelstein

Van huis uit ben ik fysiotherapeut en ik heb dit vak meerdere jaren en in meerdere landen met veel plezier uitgeoefend. Omdat mijn interesse breder was, heb ik daarna in een commerciële functie bij een internationaal medisch bedrijf gewerkt. Daar is het idee ontstaan om ondernemer te worden met, in 1998, GeniMedical als gevolg.

Binnen GeniMedical ben ik verantwoordelijk voor marketing, productontwikkeling, IT en algemene bedrijfsvoering.

Raymond Nievelstein

Na het behalen van mijn ingenieursdiploma aan de TU in Delft ben ik jarenlang internationaal actief geweest als projectmanager bij ingenieursbureaus. Met name voor de olie- en gasindustrie en op het gebied van milieu. Met deze brede ervaring en de ambitie voor het ondernemerschap, ben ik samen met mijn partners in 1998 GeniMedical begonnen.

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor inkoop, logistiek, financiën en algemene bedrijfsvoering.


Hoe we het verschil maken

Eind negentiger jaren zagen we dat aanbieders van orthopedische producten onvoldoende rekening hielden met de veranderende behoeften van ziekenhuizen. Met name op het gebied van innovatie en kostenbeheersing.

Door juist op die behoeften in te spelen zijn we uitgegroeid tot een belangrijke, internationale leverancier binnen deze nichemarkt.


Internationaal netwerk

Naast direct sales in de Benelux, Denemarken en Oostenrijk, leveren we via dealers o.a. in Duitsland, Zwitserland, Italië, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Finland, Ierland, Groot-Brittannië en de Nederlandse Antillen.

People first

Onze directe klanten ondersteunen we met innovatieve en kostenefficiënte producten en materialen. Samen met ziekenhuizen en zorgprofessionals willen wij uiteindelijk werken aan de beste oplossingen voor de patiënt.

Betrouwbare partner

Onze organisatie is vanaf het begin ingericht op klantgerichtheid, professionaliteit en goede service. Alleen zo kunnen we een betrouwbare partner zijn en langdurig samenwerken met klanten en leveranciers.


Klantgericht aanbod

Ons brede assortiment is afgestemd op de wensen van onze klanten en bestaat uit producten en materialen voor orthopedische afdelingen, gipskamers, operatiekamers en afdelingen spoedeisende hulp van ziekenhuizen.

Innovatieve kracht

GeniMedical is niet alleen leverancier maar ontwikkelt ook nieuwe producten. We willen blijven meewerken aan een steeds betere behandeling of revalidatie, aan meer comfort voor de patiënt en aan slimme oplossingen voor kostenbeheersing in de zorg.