Skip to content

SOFTGOODS

   

Softgoods zijn hoogwaardige, medische hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om ondersteuning te bieden aan verschillende extremiteiten van het lichaam. Deze braces worden veelvuldig gebruikt tijdens behandelingen en revalidatie om te immobiliseren, comfort te bieden, pijn te verlichten, en het herstel te bevorderen.

Nek
NEK
schouder
SCHOUDER
silistab-epi
ELLEBOOG
rug
RUG
Thumb-Splint
HAND
pols
POLS
knie
KNIE
enkel-voet
ENKEL/VOET
Junior produkten
JUNIOR

Wat zijn softgoods?
Softgoods zijn hoogwaardige, medische hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om ondersteuning te bieden aan verschillende extremiteiten van het lichaam. Deze braces worden veelvuldig gebruikt tijdens behandelingen en revalidatie om te immobiliseren, comfort te bieden, pijn te verlichten, en het herstel te bevorderen. Bij GeniMedical leveren we softgoods voor diverse aandoeningen (of klachten) , zodat u zeker bent van de juiste ondersteuning, waar en wanneer dat nodig is.

Vanuit GeniMedical bieden we softgoods voor verschillende extremiteiten zoals; nek, schouder, rug, pols, knie, enkel/voet en daarnaast speciale producten en braces voor kinderen. De pediatric lijn is ontworpen voor een perfecte pasvorm en comfort.

De voordelen
Onze softgoods zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte combinatie van comfort en ondersteuning. Of het nu gaat om het stabiliseren van een gewricht, het bieden van pijnverlichting of het bevorderen van herstel, onze producten zijn ontwikkeld met het oog op de beste zorg, behandeling en comfort voor de patiënt.

  • Optimaal comfort
  • Doeltreffende ondersteuning
  • Verhoogde stabiliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Ondersteunt herstel
  • Hoogwaardige kwaliteit

Contact opnemen
Voor meer informatie over onze softgoods of om een offerte aan te vragen, neem contact op met ons deskundig team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste product.

Mail: mail@genimedical.nl
Tel: 085 822 4115


Ergonomisch

Doordacht ontwerp
combineert comfort
met doeltreffend
functioneren.


Duurzaam

Er is optimaal
rekening gehouden
met mens en milieu.


Comfortabel

De kwaliteit van een
product uit zich ook
in het comfort voor
de patiënt.

Back To Top