Skip to content

GIPS
PRODUCTEN

   

De Nemoa™ Splints zijn op rol of als pre-cuts verkrijgbaar. Beide zijn als kant en klare spalken direct te gebruiken, zonder handschoenen, watten en stockinette.

Nemoa ElastiCast is een lichtgewicht, sterk en in lichte mate flexibel elastisch rigide kunststofgipsverband.

Nemoa™ Flex is een innovatief, lichtgewicht en sterk semi-rigide kunststof gipsverband. Het is samengesteld uit 100% polyester geïmpregneerd met polyurethaanhars. Het eindproduct van Nemoa™ Flex is semi-rigide en bijzonder glad.

Gipsproducten
NEMOA™ SPLINT (NONWOVEN POLYESTER)
Gipsproducten
NEMOA™ ELASTICAST RIGIDE POLYESTER KUNSTSTOFGIPSVERBAND
Gipsproducten
NEMOA™ FLEX SEMI-RIGIDE POLYESTER KUNSTSTOFGIPSVERBAND

.
Bij GeniMedical bieden we een breed scala aan hoogwaardige gipsproducten. Onze gipsproducten zijn ontwikkeld met oog voor de specifieke behoeften en bieden betrouwbare oplossingen voor de immobilisatie en stabilisatie van extremiteiten bij trauma’s en fracturen. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkst gipsproducten:

  • Nemoa™ Splints – Eenvoudig in gebruik
    De Nemoa™ Splints zijn op rol of als pre-cuts verkrijgbaar, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan de specifieke behoeften van iedere behandeling. Dit bespaart tijd en maakt de applicatie eenvoudiger en efficiënter. Ideaal voor situaties waarin snelheid en precisie cruciaal zijn. De splints bieden een stevige en betrouwbare immobilisatie, terwijl ze comfortabel aanvoelen voor de patiënt.
  • Nemoa™ ElastiCast – Sterk, lichtgewicht en flexibel
    De Nemoa™ ElastiCast is een elastische rigide kunststofgipsverband en is licht in gewicht en heeft een uitzonderlijke sterkte. Dit gipsverband biedt net genoeg flexibiliteit voor comfort, zonder concessies te doen aan de benodigde stabiliteit. Het is een uitstekende keuze voor situaties waarin immobilisatie én een zekere mate van beweging noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld bij ligament letsels. De flexibele, rigide structuur zorgt ervoor dat het gips zich aan past aan de contouren van het lichaam, wat resulteert in een nauwkeurige en comfortabele pasvorm.
  • Nemoa™ Flex – Innovatief en semi-rigide voor langdurige stabiliteit
    Het Nemoa™ Flex is een innovatief, semi-rigide kunststofgipsverband gemaakt van 100% polyester, geïmpregneerd met polyurethaanhars. Deze samenstelling maakt het gipsverband lichtgewicht, sterk en bijzonder glad, wat het aanbrengen vergemakkelijkt en zorgt voor langdurige stabiliteit. Het semi-rigide karakter biedt een perfecte balans tussen flexibiliteit en ondersteuning, ideaal voor patiënten die stabiliteit nodig hebben zonder volledige bewegingsbeperking. Dankzij het gladde oppervlak is het ook gemakkelijk schoon te houden, wat de hygiëne ten goede komt.


Voordelen van onze gipsproducten

  • Gebruiksgemak
    Ready-to-use.
  • Hoog comfort
    Dankzij de lichtgewicht materialen en ergonomische ontwerpen heeft het ook hoog comfortniveau voor de patiënt.
  • Duurzaam en betrouwbaar
    Onze producten zijn ontworpen voor langdurig gebruik zonder aan stevigheid in te boeten.
  • Flexibiliteit
    Zowel rigide als semi-rigide opties om te voldoen aan de eisen van verschillende behandelingen.

Met onze Nemoa™ gipsproducten heb je als gipsverbandmeester altijd een oplossing in handen die snel en eenvoudig toepasbaar is, terwijl u de beste mogelijke zorg biedt aan de patiënt.


Contact opnemen
Voor meer informatie over onze gipsproducten of voor het aanvragen van een offerte, neemt u contact op met ons deskundig team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste product.

Mail: mail@genimedical.nl
Tel: 085 822 4115


Ademend

Biedt meer comfort
en voorkomt
huidproblemen bij
de patiënt.


Goed vormbaar

Modelleerbaar voor
optimale aanpassing
bij anatomische
verschillen.


Comfortabel

De kwaliteit van een
product uit zich ook
in het comfort voor
de patiënt.

Back To Top