Skip to content

Pols

Wrist-Braces
WRIST BRACES
Wrist-Thumb-Braces
WRIST & THUMB BRACES
UNIVERSAL WRIST BRACES


Ergonomisch

Doordacht ontwerp
combineert comfort
met doeltreffend
functioneren.


Duurzaam

Er is optimaal
rekening gehouden
met mens en milieu.


Comfortabel

De kwaliteit van een
product uit zich ook
in het comfort voor
de patiënt.

Professionele polsbraces voor optimale stabiliteit en herstel

Bij GeniMedical begrijpen we dat polsblessures aanzienlijke impact kunnen hebben op de dagelijkse activiteiten. Daarom bieden we een assortiment hoogwaardige polsbraces die zijn ontworpen voor stabiliteit, ondersteuning en comfortabel herstel.

Voordelen van onze polsbraces:

  • Ergonomisch ontwerp
    Onze polsbraces zijn ontworpen om optimaal comfort en functionaliteit te bieden. Ze passen perfect om de pols en zorgen voor de juiste ondersteuning zonder bewegingsbeperkingen te veroorzaken.
  • Diverse modellen
    We hebben verschillende modellen polsbraces beschikbaar, waaronder stabiliserende en immobiliserende opties, zodat er altijd een geschikte oplossing is voor elke blessure of aandoening. Dit maakt het mogelijk om de beste keuze te maken voor het herstelproces.
  • Duurzaam en ademend
    Gemaakt van hoogwaardige, ademende materialen, bieden onze polsbraces langdurig comfort, zelfs bij intensief gebruik. Dit helpt patiënten om hun activiteiten weer op te pakken zonder onnodige hinder.

De polsbraces van GeniMedical zijn de ideale keuze voor zorgprofessionals en patiënten die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen voor polsimmobilisatie en -bescherming. Met ons assortiment dragen we bij aan een effectief herstel en verbeteren we de algehele levenskwaliteit.

Contact opnemen
Voor meer informatie of het opvragen van een offerte, neemt u contact op met ons deskundig team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste product.

Mail: mail@genimedical.nl
Tel: 085 822 4115

Back To Top