Go to menu
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Accept More information

Katoen en badstof

Katoenen Stockinette

De GeniMedical licht geribde katoenen Stockinette zijn gemaakt van 100% ongebleekte katoen en zijn afzonderlijk per rol verpakt.

Lees verder

Meer katoen en badstof producten

Katoenen Hemden

De GeniMedical licht geribde Katoenen Hemden worden per 5 stuks geleverd en zijn gemaakt van 100% ongebleekt katoen. De platte naden zorgen voor een hoge mate van comfort.

Katoenen Broeken

De GeniMedical licht geribde Katoenen Broeken worden per 5 stuks geleverd en zijn gemaakt van 100% ongebleekt katoen. De platte naden zorgen voor een hoge mate van comfort.

Katoenen Duimkousen

De GeniMedical licht geribde katoenen Duimkousen worden per 10 stuks geleverd en zijn gemaakt van 100% ongebleekt katoen. De platte naden zorgen voor een hoge mate van comfort.

Badstof Kous

Fijnmazig, naadloos gebreide badstof kous vervaardigd uit 100% ongebleekt katoen. De GeniMedical Badstof Kous is uitermate geschikt voor een ongepolsterde applicatie. Door de goede elasticiteit laat het materiaal zich nauwkeurig en zonder plooien aanleggen, wat het comfort verhoogt.

Katoenen Watten

De GeniMedical Webril watten van 100% katoen zijn uitermate geschikt voor het polsteren van (synthetische) gipsverbanden en het polsteren van het UFS systeem (de kurkspalken).

Badstof-foam

Het GeniMedical Badstof-foam (verkrijgbaar in de kleuren wit en donkerblauw) is uitermate geschikt voor het afwerken van afneembare applicaties ter bescherming van de patiënt tegen harde materialen.
De kleeflaag is over het gehele oppervlak van de badstof aangebracht en hecht goed aan diverse materialen. Verkrijgbaar in vier maten.


Klittenbanden en toebehoren

Klittenbanden

De GeniMedical Klittenbanden zijn vervaardigd uit geweven polyamide en zijn verkrijgbaar als haak- en lusbanden. Door de twee banden tegen elkaar te drukken, verkrijgt u een betrouwbare en veilige sluiting die gemakkelijk te openen is. Naast de standaard niet- en zelfklevende klittenbanden is ook een elastische klittenband verkrijgbaar. De klittenbanden zijn in verschillende maten beschikbaar. Standaard wit, kleuren op aanvraag (met uitzondering van het elastische lusband).

Lees verder

Meer klittenbanden en toebehoren

Ring Straps

De GeniMedical Ring Straps zijn vervaardigd uit geweven polyamide. Een groot gedeelte lusband is door middel van een ultrasone las verbonden met een kleiner gedeelte haakband. Het uiteinde van het haakgedeelte is voorzien van een “easy peel”, wat betekent dat de sluiting gemakkelijk te openen is. Door het haakgedeelte door de gesp te halen en vervolgens op de lusband te drukken verkrijgt u een betrouwbare en veilige sluiting, die bovendien makkelijk te verstellen is.
De Ring Straps zijn in verschillende maten beschikbaar en standaard wit. Kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Ring Straps met kleurcodering

GeniMedical’s Ring Straps met kleurcodering zijn speciaal ontwikkeld voor de gipskamers. Door de kleur van het haakdeel herkent de gebruiker direct de afmeting. Evenals GeniMedical’s normale Ring Straps zijn deze Ring Straps vervaardigd uit geweven polyamide.
Een groot gedeelte lusband is door middel van een ultrasone las verbonden met een kleiner gedeelte haakband. Het uiteinde van het haakgedeelte is voorzien van een “easy peel” waardoor de sluiting gemakkelijk te openen is.
Door het haakgedeelte door de gesp te halen en vervolgens op de lusband te drukken verkrijgt u een betrouwbare en veilige sluiting, die makkelijk te verstellen is.

Splint Straps

De GeniMedical Splint Straps zijn vervaardigd uit geweven polyamide. Een gedeelte lusband is door middel van een ultrasone las verbonden met een gedeelte haakband. Door het haakgedeelte vast te plakken op het gewenste materiaal en vervolgens de lusband er tegen te drukken, verkrijgt u een betrouwbare en veilige sluiting, die iedere keer opnieuw te verstellen is.
De Splint Straps zijn in verschillende maten beschikbaar. Standaard in wit, kleuren op aanvraag.

Elastische Splint Straps

De GeniMedical Elastische Splint Straps bestaan uit een gedeelte elastisch lusband die door middel van een ultrasone las verbonden is met een gedeelte haakband.
Door het haakgedeelte vast te plakken op het gewenste materiaal en vervolgens de elastische lusband er tegen te drukken, verkrijgt u een betrouwbare en veilige sluiting, die iedere keer opnieuw te verstellen is. De Splint Straps zijn in verschillende maten beschikbaar.

Polypropyleen Band

Het GeniMedical Polypropyleen Band is een duurzaam alternatief voor het vastzetten van afneembare braces. Verkrijgbaar in wit en zwart.

Teen- en Vingerspalken

De GeniMedical Teen- en Vingerspalken (standaard huidskleur/donkerbruin) zijn evenals de GeniMedical klittenbanden vervaardigd uit geweven polyamide.

Gespen

De GeniMedical kunststof Gespen zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Het speciale design van de gesp zorgt ervoor dat de gesp tijdens gebruik niet kan draaien. Naast de standaardkleur wit zijn de gespen ook in zwart* leverbaar.

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Neem dan vooral contact met ons op.

Contact